Mountain View

Onderbouw afzuigkappen komen onder een kastje te hangen en hebben de luchtafvoer recht naar boven of recht naar achteren zitten. Dit varieerd per model.

Onderbouw afzuigkap Er zijn 14 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 14 items
 • € 106,61 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Dat een afzuigkap niet duur hoeft te zijn, bewijst ETNA met dit uiterst voordelige exemplaar. Deze in stijlvol rvs uitgevoerde onderbouw-afzuigkap kan gemakkelijk onder een keukenkast worden bevestigd.
  € 106,61
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 90,08 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Dat een afzuigkap niet duur hoeft te zijn, bewijst ETNA met dit uiterst voordelige exemplaar. Deze in wit uitgevoerde onderbouw-afzuigkap kan gemakkelijk onder een keukenkast worden bevestigd.
  € 90,08
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 90,08 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Dat een afzuigkap niet duur hoeft te zijn, bewijst ETNA met dit uiterst voordelige exemplaar. Deze rvs onderbouw-afzuigkap kan gemakkelijk onder een keukenkast worden bevestigd.
  € 90,08
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 81,82 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Dat een afzuigkap niet duur hoeft te zijn, bewijst ETNA met dit uiterst voordelige exemplaar. Deze witte onderbouw-afzuigkap kan gemakkelijk onder een keukenkast worden bevestigd.
  € 81,82
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 131,40 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Deze rvs onderbouw-afzuigkap van ETNA heeft een motor. Je kunt hem dan ook gebruiken wanneer er geen centraal afzuigsysteem aanwezig is. Voor extra comfort zorgen de druktoetsen en twee halogeenlampen.
  € 131,40
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 106,61 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Deze witte onderbouw-afzuigkap van ETNA heeft een motor. Je kunt hem dan ook gebruiken wanneer er geen centraal afzuigsysteem aanwezig is. Voor extra comfort zorgen de druktoetsen en twee halogeenlampen.
  € 106,61
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 164,46 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Deze in stijlvol rvs uitgevoerde onderbouw-afzuigkap van ETNA heeft twee motoren. Je kunt hem dan ook gebruiken wanneer er geen centraal afzuigsysteem aanwezig is. Voor extra comfort zorgen de druktoetsen en twee halogeenlampen.
  € 164,46
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 139,67 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Deze in wit uitgevoerde onderbouw-afzuigkap van ETNA heeft twee motoren. Je kunt hem dan ook gebruiken wanneer er geen centraal afzuigsysteem aanwezig is. Voor extra comfort zorgen de druktoetsen en twee halogeenlampen.
  € 139,67
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • Deze strak vormgegeven motorloze afzuigkap is 60 cm breed en is geschikt voor een centraal ventilatiesysteem. De twee halogenen spots schijnen een perfect licht op uw kookplaat. De bediening is zeer eenvoudig door middel van mechanische druktoetsen aan de voorkant. Daarnaast zorgt de elektrisch afsluitbare klep voor minder energieverlies en een betere...
 • De Pelgrim WA100WIT is een vrijhangende afzuigkap met een afzuigcapaciteit van max. 193 m3/h. De afzuigkap heeft 2 x 7W spaarlampen en een geluidsniveau van (in stand 2) 64 dB(A). De bediening wordt geregeld met een mechanische schuifregelaar.
 • De Pelgrim WA200RVS is een vrijhangende afzuigkap met een afzuigcapaciteit van max. 294 m3/h. De afzuigkap heeft 2 x 7W spaarlampen en een geluidsniveau van (in stand 2) 66 dB(A). De bediening wordt geregeld met een mechanische druktoetsen.
Toont 1 - 12 van de 14 items