Mountain View

De vlakschermkap is ingebouwd en gemonteerd achter de deur van de kast. De lijst die onder de deur uitkomt kunt u uittrekken. Bij sommige modelen is deze lijst te vervangen door de lijst van uw keuken. ( de bediening zit in dat geval dus niet aan de voorzijde)

Vlakscherm afzuigkap Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items
 • € 156,20 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Dit is een afzuigkap die weinig ruimte in beslag neemt en efficint afzuigt. Met de vlakscherm-afzuigkappen van ETNA heb je het beste van twee werelden. Deze afzuigkap is dankzij zijn rvs frontlijst (te vervangen door een lichtlijst) ook nog eens bijzonder stijlvol. Doordat hij 3 snelheden heeft, kun je de afzuiging nauwkeurig regelen.
  € 156,20
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 123,14 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Een afzuigkap die niet veel ruimte in beslag neemt en efficint afzuigt. Met de vlakscherm-afzuigkappen van ETNA heb je het beste van twee werelden. Deze motorloze afzuigkap is dankzij zijn rvs frontlijst (te vervangen door een lichtlijst) ook nog eens bijzonder stijlvol.
  € 123,14
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 362,81 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Deze extra brede afzuigkap is geheel in rvs uitgevoerd. Hij beschikt over maar liefst 4 aluminium cassettefilters die eenvoudig te verwijderen en te reinigen zijn. Je regelt de afzuiging uiterst nauwkeurig dankzij de 3 snelheden.
  € 362,81
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 296,69 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Deze volledig in rvs afgewerkte vlakscherm-afzuigkap is dankzij zijn rvs frontlijst (te vervangen door een lichtlijst) eens bijzonder stijlvol. Hij neemt weinig ruimte in beslag en zuigt op efficinte wijze de dampen uit je keuken. Doordat hij 3 snelheden heeft, kun je de afzuiging nauwkeurig regelen.
  € 296,69
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • De Pelgrim MSL920ERVS is een mooie, onopvallende inbouw vlakscherm afzuigkap met twee halogeenlampen. Deze afzuigkap is alleen geschikt voor een centraal afzuigsysteem. De bediening van het apparaat werkt via een schuifregelaar en is zeer eenvoudig in gebruik. De aluminium cassettes zijn in een handomdraai uitneembaar en makkelijk te reinigen.
 • De Pelgrim SKL640RVS is een vlakschermkap met een afzuigcapaciteit van max. 300 m3/h. De vlakschermkap heeft 2 28W hallogeen lampen en een geluidsniveau van (in stand 2) 64 dB(A). De bediening wordt geregeld met een mechanische schuifregelaar. Mooi makkelijk van Pelgrim.
 • € 189,26 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Met de vlakscherm-afzuigkappen van ETNA heb je een efficinte afzuigkap die niet veel ruimte in beslag neemt. Deze zeer fraai afgewerkte afzuigkap is dankzij zijn rvs frontlijst (te vervangen door een lichtlijst) ook nog eens bijzonder stijlvol. Doordat hij 3 snelheden heeft, kun je de afzuiging nauwkeurig regelen.
  € 189,26
  Binnen 3 werkdagen in huis!
Toont 1 - 9 van de 9 items