Mountain View

De onderbouw koelkast of vrieskast worden onder het werkblad gemonteerd. Deze koelkast heeft als voordeel dat in een grotere keuken er 60 cm extra werkblad kan worden gerealiseerd. Als nadeel van deze koelkast of vriezer mag worden genoemt dat u altijd moet bukken als u iets wilt pakken. Deze koelkast dient altijd tussen 2 kasten gemonteerd te worden of aan de zijde waar niks staat komt een extra steunwand. De deurmontage is altijd deur op deur systeem.

Onderbouw koelkast Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
  • € 519,83 Binnen 3 werkdagen in huis!
    Ben je op zoek naar een compacte koelkast met een ruime capaciteit n een vriesgedeelte? Dan is deze onderbouwkoelkast van ETNA je keuze. Hij biedt voldoende ruimte om je dagelijkse boodschappen koel te bewaren en past onder ieder aanrecht. Door de heldere led verlichting heb je goed zicht. Dankzij het luxe deur-op-deursysteem is de deur van de koelkast...
    € 519,83
    Binnen 3 werkdagen in huis!
  • De Pelgrim OKG260 is een compacte, energiezuinige (energielabel A++) onderbouw koelkast die mooi weggewerkt kan worden onder het aanrechtblad. De koelkast is voorzien van vrij in te delen draagplateaus voor optimaal gebruiksgemak.
  • De Pelgrim OKG265 is een compacte onderbouw koelkast met vriesvak die mooi weggewerkt kan worden onder het aanrechtblad. Door energielabel A++ koelt en vriest hij energiezuinig. De plateaus van veiligheidsglas zijn in hoogte verstelbaar. Mooi makkelijk van Pelgrim.
  • De Pelgrim OVG260 is een compacte onderbouw vrieskast die mooi weggewerkt kan worden onder het aanrechtblad. Hij verbruikt weinig energie (energielabel A++) en heeft een snel vriezen functie. Mooi makkelijk van Pelgrim.
Toont 1 - 4 van de 4 items