Mountain View

De koelkast is 102 cm hoog en is altijd links en rechts draaiend te monteren.

Koelkast 102 cm Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items
 • € 453,72 Binnen 3 werkdagen in huis!
  € 453,72
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 428,93 Binnen 3 werkdagen in huis!
  € 428,93
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 495,04 Binnen 3 werkdagen in huis!
  € 495,04
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • De Pelgrim PKD5102K is een 'Green Life' inbouw koelkast met automatische ontdooing in de koelruimte. Het luxe interieur is voorzien van aluminium accenten en heldere energiezuinige LED verlichting. De draagplateaus en groentenladen zijn eenvoudig uit te nemen en simpel te reinigen. Condens wordt automatisch afgevoerd.
 • De Pelgrim PKD5102V is een 'Green Life' inbouw koelkast met vriesvak en automatische ontdooing in de koelruimte. Het luxe interieur is voorzien van aluminium accenten en heldere energiezuinige LED verlichting. De draagplateaus en groentenladen zijn eenvoudig uit te nemen en simpel te reinigen. Condens wordt automatisch afgevoerd.
 • De Pelgrim PKS5102K is een 'Green Life' inbouw koelkast met automatische ontdooing in de koelruimte. Het luxe interieur is voorzien van aluminium accenten en heldere energiezuinige LED verlichting. De draagplateaus en groentenladen zijn eenvoudig uit te nemen en simpel te reinigen. Condens wordt automatisch afgevoerd.
 • € 495,04 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Deze gentegreerde 102 cm koelkast van ETNA met LED verlichting bied je alle ruimte om al je etenswaren en drankjes gekoeld te bewaren. Dankzij het sleepdeursysteem sleept de deur van de keukenkast de koelkast via een railsysteem open en dicht. Daarnaast is hij extra energiezuinig met zijn A++ energielabel.
  € 495,04
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • De Pelgrim KK2102K is een compacte inbouwkoelkast met heldere en energiezuinige LED verlichting. De vier glazen draagplateaus en twee groentenladen van deze slim ingedeelde koelkast zijn in een handomdraai uit te nemen en simpel te reinigen. Daarnaast draagt het automatisch ontdooien van het koelgedeelte bij aan optimaal schoonmaakgemak.
 • De Pelgrim KK2102V is een compacte inbouwkoelkast met vriesvak met heldere en energiezuinige LED verlichting. De drie glazen draagplateaus en twee groentenladen van deze slim ingedeelde koelkast zijn in een handomdraai uit te nemen en simpel te reinigen. Daarnaast draagt het automatisch ontdooien van het koelgedeelte bij aan optimaal schoonmaakgemak.
Toont 1 - 9 van de 9 items