Mountain View

De koelvriescombinatie is er in 2 hoogte te krijgen van 158 cm en 178 cm hoog en is altijd links en rechts draaiend te monteren.

Koel-vries combinatie Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
  • De Pelgrim PKD4178N is een fraai vormgegeven koel-/vriescombinatie. Het apparaat heeft razend snelle Super Cool & Super Freeze functies. De koelkast heeft een luxe interieur met RVS accenten en LED verlichting. De vriezer hoeft nooit ontdooit te worden dankzij No Frost techniek en de inhoud van de laden blijft zichtbaar dankzij condensvrije laden....
  • De Pelgrim PKS5178F is een koel-/vriescombinatie met een speciale lade waarin etenswaren tot 3 keer langer vers blijven. Het apparaat heeft een luxe interieur met aluminium accenten en LED verlichting. De koelruimte is voorzien van automatische ontdooing. Deze koel-/vriescombinatie is door de Consumentenbond in april 2013 als beste getest!
  • De Pelgrim PKS5178V A+ is een koel-/vriescombinatie. Het apparaat heeft een koelruimte met een inhoud van 326L, een geluidsniveau van 40 dB(A) en heldere en energiezuinige LED verlichting. Verder is de koelkast voorzien van een vers lade met luchtvochtigheidscontrole. Mooi makkelijk van Pelgrim.
Toont 1 - 3 van de 3 items