Inbouwapparatuur Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • (Combi) magnetrons
 • Ovens
 • Kookplaten

  Op wat voor een manier wilt u het liefst in uw keuken werken? Kookt u liever op gas, keramisch of inductie, of een combinatie en zijn domino elementen ideaal voor u Houdt u van design, wilt u uw gerechten perfect timen, gaat u voor gebruikersgemak of een combinatie hiervan? Bekijk welke manier van koken het beste bij uw kookkunsten passen. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen indien u informatie wilt van een van onze medewerkers.

 • Afzuigkappen

  De functie van afzuigkappen is meer dan alleen het zuiveren van de lucht. Zij vormen een belangrijk designelement in de keuken en zijn een lichtbron boven kookplaten en werkblad. Optimaal is natuurlijk een fornuis met een afzuigapparaat dat de afgezogen lucht via een afvoerkoker naar buiten kan blazen. Als dit niet het geval is kunnen de recirculatie-apparaten worden uitgerust met afwasmachinebestendige filters.

 • Koel & Vrieskasten

  De koelkast mag niet ontbreken in uw keuken. Ze zijn er van groot tot klein en in verschillende prijsklasse met verschillende mogelijkheden.

  Sleepdeur of deur-op-deur?

  Er zijn twee soorten montage systemen voor inbouw koelkasten en vriezers.

  Een sleepdeursysteem is het meest voorkomende en in verhouding voordeligste montage systeem voor een koelkast. Bij een sleepdeursysteem wordt de koelkast/vriezer door middel van een sleepgeleider aan het keukenpaneel bevestigd. De keukenkast is hierbij aan het keukenpaneel verbonden door scharnieren. Zowel de inbouw koelkast/vriezer en het keukenpaneel beschikken over hun eigen scharnieren.

  Het deur-op-deur systeem is minder voorkomend en in verhouding vaak ook iets duurder. Bij het deur-op-deur systeem zit het keukenpaneel direct vast aan de inbouw koelkast/vriezer. Het keukenpaneel heeft dus geen eigen scharnieren en draait volledig mee op de scharnieren van de koelkast/vriezer. Het voordeel van een deur-op-deur systeem is onder andere het feit dat deze de deur bij een hoek van 20 graden automatisch sluit. Een inbouw koelkast/vriezer met een deur-op-deur systeem is uitgevoerd met sterkere en zwaardere scharnieren.

 • Vaatwassers

  INBOUW VAATWASSERS

  De vaatwassers doen meer dan de afwas alleen. Ze zijn stuk voor stuk stil, waterbesparend en energiezuinig. Alle vaatwassers hebben energielabel A+. De vaatwassers zorgen natuurlijk ook voor een goed was- en droogresultaat. Nagenoeg alle vaatwassers bieden ruimte voor minstens 12 couverts. Een couvert is het servies dat je per persoon gebruikt bij een voor-, hoofd- en nagerecht. Met een ETNA vaatwasser ben je bovendien verzekerd van een veilig apparaat. Want mocht er lekkage optreden, dan wordt de watertoevoer direct afgesloten.

 • Overige