Mountain View

Geintegreerde afzuigkap Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items
 • € 189,26 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Op zoek naar een luxe afzuigkap die je eenvoudig in een keukenkast boven het aanrecht weg kunt werken? Dan is deze gentegreerde afzuigkap van ETNA jouw keuze. Je ziet hem nauwelijks, terwijl hij uitstekend damp en vervelende geurtjes uit je keuken weert.
  € 189,26
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 131,40 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Op zoek naar een voordelige afzuigkap die je eenvoudig in een keukenkast boven het aanrecht weg kunt werken? Dan is deze gentegreerde afzuigkap van ETNA jouw keuze. Je ziet hem nauwelijks, terwijl hij uitstekend damp en vervelende geurtjes uit je keuken weert.
  € 131,40
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • De Pelgrim GWA720KOR is een witte gentegreerde afzuigkap. Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen met een schuifschakelaar. Deze afzuigkap heeft drie snelheden. De aluminium cassettes zijn in een handomdraai uit te nemen en eenvoudig te reinigen.
 • De Pelgrim GWA820RVS is een mooie geintregreerde afzuigkap die gemonteerd wordt in een kastje achter een meubelpaneel u ziet hem dus niet. Hij is geschikt voor afvoer naar buiten. De afuizgkap heeft een mechanische schuifregelaar en is zeer eenvoudig in gebruik. De aluminium vetfiltercassettes zijn eenvoudig te reinigen.
 • De Pelgrim SLK640RVS is een fraai vormgegeven, onopvallende inbouw vlakscherm afzuigkap met twee lampen. Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen met een tuimelschakelaar. De afzuigkap heeft een krachtige motor met drie snelheden. De aluminium cassettes zijn in een handomdraai uit te nemen en eenvoudig te reinigen.
 • De Pelgrim SLK680RVS is een mooi vormgegeven, onopvallende inbouw vlakscherm afzuigkap met twee lampen. Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen met elektronische tiptoetsen. Deze afzuigkap beschikt over een bijzonder krachtige motor met drie snelheden. De afzuigkap heeft een functie voor tijdelijk zeer hoge afzuigcapaciteit. De RVS cassettes zijn in...
 • De Pelgrim SLK980RVS is een mooi vormgegeven, roestvrijstalen vlakscherm afzuigkap met twee halogeen spots. Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen met elektronische druktoetsen. Deze afzuigkap beschikt over een krachtige motor met 4 snelheden. De afzuigkap heeft een extra functie voor een tijdelijk zeer hoge afzuigcapaciteit. De RVS cassettes zijn in...
Toont 1 - 8 van de 8 items