Mountain View

Inbouwunit afzuigkap Er zijn 10 producten

Toont 1 - 10 van de 10 items
 • € 98,35 Binnen 3 werkdagen in huis!
  € 98,35
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 139,67 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Op zoek naar een afzuigkap die je nauwelijks ziet, maar die de keuken optimaal vrij houdt van damp en onaangename geuren? Deze inbouw-afzuigkap van ETNA heeft twee motoren. Je kunt hem dan ook gebruiken wanneer er geen centraal afzuigsysteem aanwezig is.
  € 139,67
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 238,84 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Zoek je een voordelige, extra brede afzuigkap die je boven een kookeiland of in een schouw kunt installeren? Dan is deze ETNA-afzuigkap jouw keuze. Is afvoer naar buiten niet mogelijk? De kap is ook geschikt voor recirculatie. Nooit meer last van vocht, vet en vervelende geurtjes in je keuken.
  € 238,84
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 247,11 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Deze bijzondere en stijlvolle afzuigkap van ETNA kun je boven een kookeiland of in een schouw installeren. Is afvoer naar buiten niet mogelijk? De kap is ook geschikt voor recirculatie. Nooit meer last van vocht, vet en vervelende geurtjes in je keuken.
  € 247,11
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • € 197,52 Binnen 3 werkdagen in huis!
  Op zoek naar een bijzonder voordelige afzuigkap die je boven een kookeiland of in een schouw kunt installeren? Dan is deze ETNA-afzuigkap jouw keuze. Is afvoer naar buiten niet mogelijk? De kap is ook geschikt voor recirculatie. Nooit meer last van vocht, vet en vervelende geurtjes in je keuken.
  € 197,52
  Binnen 3 werkdagen in huis!
 • De Pelgrim ISW1000RVS is een prachtige RVS inbouw afzuigkap met een zeer krachtige motor. Het apparaat is alleen geschikt voor afvoer naar buiten. De bediening werkt via een elektronisch bedieningspaneel en een afstandsbediening. Deze afzuigkap heeft een speciale functie voor tijdelijke extra hoge afzuigcapaciteit. De aluminium cassettes zijn eenvoudig te...
 • De Pelgrim ISW850RVS is een onopvallende roestvrijstalen inbouw afzuigkap met twee halogeenlampen. Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen met een schuifschakelaar. Deze afzuigkap beschikt over een krachtige motor en heeft drie snelheden. De aluminium cassette is in een handomdraai uit te nemen en eenvoudig te reinigen.
 • De Pelgrim ISW870RVS is een onopvallende roestvrijstalen inbouw afzuigkap met twee halogeenlampen. Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen met een schuifschakelaar. Deze afzuigkap beschikt over een krachtige motor en heeft drie snelheden. De aluminium cassette is in een handomdraai uit te nemen en eenvoudig te reinigen.
 • De Pelgrim ISW950RVS is een inbouw afzuigkap met een afzuigcapaciteit van max. 660 m3/h. De afzuigkap heeft 2 x 1W warmwitte LED spots en een geluidsniveau van (in stand 2) 54 dB(A). De bediening wordt geregeld met elektronische tiptoetsen.
 • De Pelgrim ISW990RVS is een inbouwunit met een afzuigcapaciteit van max. 660 m3/h. De afzuigkap heeft 2 x 1W warmwitte LED spots en een geluidsniveau van (in stand 2) 54 dB(A). De bediening wordt geregeld met elektronische tiptoetsen.
Toont 1 - 10 van de 10 items