Mountain View

INBOUW VAATWASSERS

De vaatwassers doen meer dan de afwas alleen. Ze zijn stuk voor stuk stil, waterbesparend en energiezuinig. Alle vaatwassers hebben energielabel A+. De vaatwassers zorgen natuurlijk ook voor een goed was- en droogresultaat. Nagenoeg alle vaatwassers bieden ruimte voor minstens 12 couverts. Een couvert is het servies dat je per persoon gebruikt bij een voor-, hoofd- en nagerecht. Met een ETNA vaatwasser ben je bovendien verzekerd van een veilig apparaat. Want mocht er lekkage optreden, dan wordt de watertoevoer direct afgesloten.

Vaatwassers Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

  • Volledig geintegreerde...

    Volledig geintegreerde vaatwassers
    Bij een volledig geintegreerde vaatwasser gaat de bediening schuil achter het deurfront. Dit zorgt voor een strak keukenbeeld. Dit type vaatwasser is verkrijgbaar in 45 en 60 cm breed, en met een diversiteit aan programma's en opties.

  • Geintegreerde vaatwasser

    Geintegreerde vaatwassers
    Bij een geïntegreerde vaatwasser blijft het bedieningspaneel aan de buitenkant zichtbaar als de vaatwasser gesloten is. Dit type vaatwasser wordt vaak toegepast wanneer een oude vaatwasser wordt vervangen door een moderner en zuiniger exemplaar.