Mountain View

De koelkast mag niet ontbreken in uw keuken. Ze zijn er van groot tot klein en in verschillende prijsklasse met verschillende mogelijkheden.

Sleepdeur of deur-op-deur?

Er zijn twee soorten montage systemen voor inbouw koelkasten en vriezers.

Een sleepdeursysteem is het meest voorkomende en in verhouding voordeligste montage systeem voor een koelkast. Bij een sleepdeursysteem wordt de koelkast/vriezer door middel van een sleepgeleider aan het keukenpaneel bevestigd. De keukenkast is hierbij aan het keukenpaneel verbonden door scharnieren. Zowel de inbouw koelkast/vriezer en het keukenpaneel beschikken over hun eigen scharnieren.

Het deur-op-deur systeem is minder voorkomend en in verhouding vaak ook iets duurder. Bij het deur-op-deur systeem zit het keukenpaneel direct vast aan de inbouw koelkast/vriezer. Het keukenpaneel heeft dus geen eigen scharnieren en draait volledig mee op de scharnieren van de koelkast/vriezer. Het voordeel van een deur-op-deur systeem is onder andere het feit dat deze de deur bij een hoek van 20 graden automatisch sluit. Een inbouw koelkast/vriezer met een deur-op-deur systeem is uitgevoerd met sterkere en zwaardere scharnieren.

Koel & Vrieskasten Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Koelkast 88 cm

  De koelkast is 88 cm hoog en is altijd links en rechts draaiend te monteren. Let op. deze koelkast kan niet onder het werkblad gemonteerd worden.

 • Koelkast 102 cm

  De koelkast is 102 cm hoog en is altijd links en rechts draaiend te monteren.

 • Koelkast 122 cm

  De koelkast is 122 cm hoog en is altijd links en rechts draaiend te monteren.

 • Koelkast 178 cm

  De koelkast is 178 cm hoog en is altijd links en rechts draaiend te monteren.

 • Koel-vries combinatie

  De koelvriescombinatie is er in 2 hoogte te krijgen van 158 cm en 178 cm hoog en is altijd links en rechts draaiend te monteren.

 • Geintegreerde vriezer
 • Onderbouw koelkast

  De onderbouw koelkast of vrieskast worden onder het werkblad gemonteerd. Deze koelkast heeft als voordeel dat in een grotere keuken er 60 cm extra werkblad kan worden gerealiseerd. Als nadeel van deze koelkast of vriezer mag worden genoemt dat u altijd moet bukken als u iets wilt pakken. Deze koelkast dient altijd tussen 2 kasten gemonteerd te worden of aan de zijde waar niks staat komt een extra steunwand. De deurmontage is altijd deur op deur systeem.