Mountain View

De functie van afzuigkappen is meer dan alleen het zuiveren van de lucht. Zij vormen een belangrijk designelement in de keuken en zijn een lichtbron boven kookplaten en werkblad. Optimaal is natuurlijk een fornuis met een afzuigapparaat dat de afgezogen lucht via een afvoerkoker naar buiten kan blazen. Als dit niet het geval is kunnen de recirculatie-apparaten worden uitgerust met afwasmachinebestendige filters.

Afzuigkappen Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Onderbouw afzuigkap

  Onderbouw afzuigkappen komen onder een kastje te hangen en hebben de luchtafvoer recht naar boven of recht naar achteren zitten. Dit varieerd per model.

 • Vlakscherm afzuigkap

  De vlakschermkap is ingebouwd en gemonteerd achter de deur van de kast. De lijst die onder de deur uitkomt kunt u uittrekken. Bij sommige modelen is deze lijst te vervangen door de lijst van uw keuken. ( de bediening zit in dat geval dus niet aan de voorzijde)

 • Eilandschouw afzuigkap

  De eilandschouw is de afzuigkap die altijd recht naar boven tegen het plafond gemonteerd wordt. Deze afzuigkap is daarom perfect boven uw kookeiland. Er zijn verschillende vormen te vinden met en zonder glas. Let u vooral op de afmeting van de afzuigkap in verhouding tot uw kookplaat. Minimaal dezelfde breedte en bij voorkeur nog breder.

 • Geintegreerde afzuigkap
 • Inbouwunit afzuigkap
 • Wandschouw afzuigkap

  Deze afzuigkappen kunnen uit verschillende materialen gemaakt zijn. Rvs Aluminium of zwart plaatmateriaal. De afwerking kan gecombineerd zijn met een glazen bedieningspaneel. Kijkt u rustig wat bij u past. verschillen kunnen onder andere zitten in afzuigcapaciteit, geluid, en het aantal standen.