Beoordelingen

Hieronder vindt u enkele beoordelingen welke door onze klanten aan ons zijn gegeven. Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina of qasa

Gisteren hebben ze bij mij een top keuken geplaatst. Tenminste......... ik vind hem helemaal top! Gewaagd glanzend bordeaux rood met mat zwart gecombineerd. Helemaal heppie!!!  

Mia Keurentjes 5 sterren 17 september 2015 om 23:28

Wij kunnen iedereen een keuken van Novium aanraden!! Na zeer veel negatieve ervaringen bij andere keukenleveranciers kwamen wij hier in een warme en zeer gastvrije showroom. Na onze wensen op papier gezet te hebben kwam men meteen met een nette eerlijke prijs! Geen spelletjes in prijsonderhandeling en zeer uitgebreid advies over de mogelijkheden. Bedankt Arno en Annemarie voor de klantvriendelijkheid en goede service!! Wij genieten nog elke dag van onze prachtige keuken!!

Yvonne Cromsigt 5 sterren 17 september 2015om 18:44

fantastische service, bij Novum wordt echt tijd voor je gemaakt. Komen zelfs bij je thuis voor advies als je dat wenst. Afwerking ook uitstekend !

Dianne van Kaathoven 5 sterren 25 augustus 2015

Helemaal blij met onze nieuwe keuken die in juli 2014 geplaatst is! Eerste bezoekje was thuis voor maten op te nemen en het bespreken van de indeling. Hier werd al gelijk meegedacht in onze wensen en kregen wij goede tips om rekening mee te houden. Er werd direct een afspraak gemaakt in de zaak, waar wij later netjes en goed geholpen werden. Ruime keus en duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Het plaatsen werd gepland en alles verliep netjes. Er bleek een klein foutje te zitten in het opmeten, dit werd direct geregeld en opgelost. Goede service en Klantvriendelijk !

Linda van Rosmalen - 10/10/2014 om 14:05